Selecteer een pagina

ONDERHOUD SERVICE

Bij Van Dijk Automotive bent u ook op de juiste plek voor het onderhoud van uw wagen.
Maak een afspraak

Onze APK slechts €29,95 All-in

Bij een door Van Dijk Automotive uitgevoerde APK bent u er van gerust dat uw auto voldoet aan alle wettelijke eisen. Hierbij voeren wij dan ook geen extra werkzaamheden uit zonder u eerst op de hoogte te stellen. Wanneer er werkzaamheden nodig zijn dan stellen wij u uiteraard op de hoogte. Met een APK van Van Dijk Automotive krijgt u inzicht in de huidige staat van uw auto. U kunt bij ons ook een APK afnemen in combinatie met een grote of kleine beurt

SNEL TERECHT VOOR EEN APK

Bij Van Dijk Automotive kunt u altijd snel terecht voor een APK. Vaak al de volgende dag. Neem geen onnodige risico’s als het gaat om de APK keuring. Wanneer een APK verlopen is riskeert u een boete en bent u tevens niet meer verzekerd. Neem contact op met Van Dijk Automotive en regel het vandaag nog.

EEN GROTE OF KLEINE BEURT BIJ VAN DIJK AUTOMOTIVE

Met een veilig gevoel de weg op

GROTE BEURT

Voor uw grote beurt kunt u terecht bij Van Dijk Automotive. Vele belangrijke punten voor een goede technische staat van uw auto worden hierin meegenomen. We vervangen de nodige filters en vullen de motorolie, ruitensproeivloeistof en koelvloeistof bij.

CHECK LIST VOOR DE GROTE BEURT:

R
Inspectie van het remsysteem
R
Olie verversen
R
Vervangen van het luchtfilter
R
Vervangen van het oliefilter
R
Vervangen bougies (bij benzineauto’s)
R
Vervangen brandstoffilter (bij dieselauto’s)
R
Inspectie motor, brandstoftank (excl. LPG) , gasbediening en versnellingsbak
R
Controle interieurfilter
R
Bijvullen ruitensproeier- en koelvloeistof
R
Controle op slijtagegevoelige onderdelen zoals banden, verlichting en ruiten

KLEINE BEURT

Een basis van belangrijke punten voor een goede technische staat van uw auto worden hierin meegenomen. We verversen motorolieen vervangen het olie filter. We vullen ook ruitensproeivloeistof en koelvloeistof bij. Met een veilig gevoel de weg op, dat is waar van Dijk Automotive voor staat.

CHECKLIST VOOR DE KLEINE BEURT:

R
Controle accu en verlichting
R
Controle uitlaat en katalysator
R
Bijvullen ruitensproeier- en koelvloeistof
R
Vervangen oliefilter
R
Inspectie banden en remmen
R
Controle schokdempers
R
Controle ruiten en ruitenwissers
R
Olie verversen

EEN MERK BEURT BIJ VAN DIJK AUTOMOTIVE

Onderhoud met fabrieksgarantie

MERK BEURT

Ook voor uw merkbeurt kun u terecht bij de werkplaats van van Dijk Automotive. Wij voeren uw onderhoud uit volgens de voorschriften van uw fabrikant. Hiermee behoudt u de fabrieksgarantie van uw auto. Ook kunt u uw merkbeurt eenvoudig combineren met een grote of kleine beurt.

VOORDELEN VAN EEN MERK BEURT

R
Behoud fabrieksgarantie
R
Onderhoud op maat volgens schema autofabrikant
R
Nieuwe onderdelen voldoen altijd aan fabrieksspecificaties

WINTER OF ZOMER CHECK?

Van Dijk Automotive biedt onderhoud voor ieder seizoen

WINTER CHECK

De winter is in aantocht. Bent u er al klaar voor? Onze specialisten in de werkplaats zijn expert ihet controleren van de onderdelen die vooral in de winter van belang zijn. Voorkom dus een vervelende winterstop van uw auto en doe de wintercheck bij Van Dijk Automotive. Een aantal belangrijke onderdelen die wij hierin meenemen zijn:

CHECKLIST VOOR DE WINTER CHECK:

R
Controle koelsysteem
R
Vloeistof niveaus
R
Ruitenwisserbladen
R
Ruitensproeiers
R
Accu
R
Banden
R
Verlichting
R
Kachel/airco

ZOMER CHECK

Met de auto op vakantie is de ultieme vrijheid. Behalve wanneer u met pech onderweg komt te staan terwijl u aan het strand had kunnen liggen. Met onze zomer check voorkomt u dit en kunt u met een gerust gevoel de weg op. Wij controleren uw wagen namelijk op essentiële punten die vooral in de zomer van belang zijn. Naast deze belangrijke punten checken wij ook:

CHECKLIST VOOR DE ZOMER CHECK:

R
Airco
R
Controle koelsysteem
R
Vloeistof niveaus
R
Ruitenwisserbladen
R
Ruitensproeiers
R
Accu
R
Banden
R
Verlichting
R
schokdempers

Van Dijk AUtomotive houdt het koel

Ervaren als we zijn houden we ons en uw hoofd koel

AIRCO

Een goed werkende airco in uw auto is wel zo koel. Zowel voor uw comfort als voor het tegengaan van beslagen ruiten is een goed functionerende airco van essentieel belang.

AIRCO VULLEN

Vaak neemt de koel kracht van de airco naar na verloop van tijd af. Dit komt door verlies of verdamping van het koudemiddel. Wanneer dit het geval is dan wordt het tijd voor een Airco Service beurt. Wij zorgen er daarmee dat u weer fris achter het stuur kunt.

AIRCO REINIGEN

Niet alleen een koele lucht in uw auto is fijn, ook moet die lucht natuurlijk fris zijn. Wanneer er muffe luchtjes door de ventilatoren van de airco komen is het tijd voor een Airco Reinigingsbeurt. Wij zorgen dan weer voor een frisse lucht in uw auto. Bovendien verkleint u daarmee ook de kans op verkoudheid.

ONDERHOUD SERVICE

Graag toT snel in onze werkplaats
Maak een afspraak
..