fbpx

Private lease bij Van Dijk Automotive

Alles wat u moet weten voor private lease voor uw occasion

Met private lease helpen wij u met een vast maandbedrag op weg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Is private lease iets voor u?

Wanneer uw occasion jonger is dan 24 maanden en minder dan 30.000 km heeft gereden komt u in aanmerking voor private lease.

Met een Private Lease abonnement heb je je occasion goed geregeld en kun jij je concentreren op autorijden. Een Private Lease abonnement is eigenlijk operationele lease, een vorm van huur met extra services. Alleen bij private lease noemen wij het een abonnement.

Private lease samen gevat

De Private Lease voordelen op een rijtje

Maandbedrag

Het voordeel van een abonnement is dat je weet waar je aan toe bent. Helder. Het maandbedrag van je abonnement wordt bepaald door de auto die je kiest, de lengte van je contract, het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en eventuele extra opties.

 

Looptijd

De duur van je Private Lease abonnement bepaal je zelf. Je kunt kiezen uit verschillende looptijden. Uit 24, 36, 48 en 60 maanden.

Kilometers

Net als bij je telefoonabonnement geldt hier: de één rijdt meer dan de ander. Je maandbedrag wordt dus ook bepaald door het aantal kilometers dat je rijdt. Je kunt kiezen uit 6 kilometrages: 10.000, 15.000, 20.000, 25.000, 30.000 en 35.000 kilometer per jaar.

Uw Lease berekenen?

Gebruik vrijblijvend onze lease calculator

Persoonlijk contact?

Wij leggen u graag alle mogelijke lease opties uit

Volg ons