fbpx

Financial lease bij Van Dijk Automotive

Alles wat u moet weten voor financial lease voor uw occasion

 

Wanneer u de lease opties overweegt voor uw nieuwe occasion zou financial lease een goede optie kunnen zijn. Wij vertellen er graag meer over

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom financial lease?

De voordelen van Financial Lease

Bij financial lease bent u de economische eigenaar van de occasion. Dit biedt u vele kosten- en belastingvoordelen, die andere leasevormen u niet bieden. Daarnaast tonen de kenmerken aan dat er een hoge mate van flexibiliteit in deze lease constructie zitten. U bepaalt bijvoorbeeld zelf uw looptijd. Net zoals de slottermijn en eventuele tussentijdse aflossingen. Wanneer u ondernemer bent dan weet u hoe belangrijk een auto kan zijn voor uw bedrijf. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke aanslag kan zijn op uw liquiditeit.

 

Om ervoor te zorgen dat u gewoon door kan gaan met ondernemen, zonder dat u hiervoor een aanslag op uw liquiditeit moet doen, kunt u bij ons een bedrijfswagen of personenauto leasen. Hiermee betaalt u de auto gewoon in maandelijkse termijnen. Wel bent u direct economisch eigenaar van de auto bent.

Los van de mogelijkheid om de slottermijn bijvoorbeeld zelf op de reële restwaarde te zetten, kunt u de BTW van de aanschaf bij de fiscus terugvorderen. Daarnaast biedt onze lease partner ( BD Lease ) de mogelijkheid om inruil van uw oude wagen of een deelbetaling in onze berekeningen mee te nemen. Hierdoor kunnen uw maandbedragen weer lager uitvallen. Tel daar bij op dat u de variabele kostenposten van uw auto, zoals de brandstof en het onderhoud, grotendeels in eigen hand heeft.

Kortom: met financial lease heeft u een veilige financieringsoptie. Het verschillende voordelen voor u als ondernemer biedt. BD Lease zal bij het samenstellen van de overeenkomsten altijd uw persoonlijke en bedrijfssituatie in de overwegingen meenemen. Hierdoor wordt het voorstel geheel op maat en sluit het aan op uw behoefte.

Is Financial Lease de beste keus?

Voordelen t.o.v. Operational Lease

  • Economisch eigenaar, de auto staat op uw naam
  • Mogelijke investeringsaftrek, in de vorm van de BTW van de aanschafwaarde
  • Fiscaal eigendom
  • Transparant: altijd een vast bedrag
  • Flexibel: tussentijds aflossen

Uw Financial Lease berekenen?

Gebruik vrijblijvend onze lease calculator