fbpx
+31 (0)348 443 614 verkoop@vandijkautomotive.nl

Wij helpen je bij de financiering van je auto

Geluk mag niet uitgesteld worden, bekijk onze flexibele betaalmogelijkheden voor je nieuwe auto

Financiering voor je auto met DTC

Wilt u een nieuwe of andere auto en wilt u er nu direct over beschikken, maar heeft u op dit moment niet de financiële middelen? Maak dan kennis met één van de vele vormen van flexibel betaalgemak, welke wij u aanbieden in samenwerking met DTC Financieringen. Bij DTC, oftwel Dealer Totaal Concept, kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personenwagens.

 

Van Dijk Automotive wil ook op dit gebied haar klanten uitstekende service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. De autofinanciering is hiervan een onderdeel.

 

Indien u gebruik wenst te maken van deze dienstverlening, dan is het aan te raden om vooraf bij verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank de mogelijkheden te onderzoeken. Van Dijk Automotive heeft goede ervaringen met DTC Financieringen, maar de beslissing is uiteraard aan u.

 

 

Ontvang een duidelijk voorstel

Als u besluit om bij ons een auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact opnemen met DTC Financieringen om na te gaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Geen gedoe, maar een snelle, daadkrachtige service.