Van Dijk Automotive: exclusiviteit & zekerheid 

Van Dijk Automotive biedt ruim tachtig jaar automotive in de breedste zin van het woord. Exclusieve jarenwagens van onder andere BMW en Mini heeft Van Dijk Automotive direct tot haar beschikking. Uiteraard met zeer lage kilometerstanden, in perfecte staat, met aantoonbare onderhoudshistorie en uit voorraad leverbaar. Natuurlijk hoort bij auto’s met klasse ook maximale service, in de vorm van fabrieks- en/ of Bovag garantie, gespecialiseerd onderhoud en partnerships met officiële merkdealers. Zo blijft uw nieuwe of jong gebruikte premium exclusive nog langer zo goed als nieuw, met behoud van alles wat origineel is.

Dat van Dijk Automotive een familiebedrijf is dat sinds 1929 bestaat, zit in het DNA. Kernwaarden als vertrouwen, kwaliteit en openheid worden altijd voorop gesteld. Is de auto schadevrij gefotografeerd? Dan zult u nooit een kras of deuk aantreffen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Vanwege de ruime voorraad en toegang tot een ruime Europese database kan Van Dijk Automotive het snelste leveren en door een groot netwerk van inkoopkanalen en jarenlange ervaring in de branche kan deze specialist ook het gekste leveren.

Heeft u een zeer specifiek uitgevoerde BMW of Mini op het oog? Grote kans dat Van Dijk Automotive hetgene u in gedachte hebt op voorraad heeft. Staat uw droomauto er niet tussen? Geef uw klantopdracht door en dan wordt alles op alles gezet om uw wens binnen twee weken te vervullen. Kijk voor de complete beschikbare voorraad op deze website of kom eens langs in de exclusieve showroom in Woerden.

Klik hier voor onze huidige voorraad!

Van Dijk Automotive
Rosmolenlaan 5
3447 GL Woerden
info@vandijkautomotive.nl
Tel. nr. +31 (0)348 43 90 40