6600380_advertentie_van_dijk_automotive_300dpi_def

 

Bovag garantie

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u bij de aankoop van uw nieuwe auto op zoekt ben naar zekerheid en betrouwbaarheid. Bij aankoop van een auto boven de € 4500,- kunt u bij ons kiezen voor garantie of zelfs BOVAG garantie. De BOVAG (Bond van Garagehouders) is sinds de oprichting in 1930 uitgegroeid tot een breed gedragen kwaliteitskeurmerk voor u als consument.

 

Doordat wij de standaard BOVAG-garantie verlenen, kunt u altijd op ons terugvallen. In 2006 is de Van Dijk Groep door de BOVAG geselecteerd als bijzonder lid, omdat de oprichter van ons bedrijf medeoprichter was van de BOVAG. Als vooraanstaand lid én BOVAG-garantiebedrijf hebben wij de begrippen betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

 

Fabrieksgarantie

Veel van onze auto’s zijn dusdanig jong dat deze nog in de fabrieksgarantie vallen. Dit houdt in dat de garantie door de fabrikant wordt verstrekt. Indien u onverhoopt toch pech met uw auto heeft en de auto valt nog binnen de fabrieksgarantietermijn, dan kunt u te allen tijde terugvallen op deze garantie. Ook tijdens uw vakantie naar het buitenland kunt u hier gemakkelijk en snel gebruik van maken, want de fabrieksgarantie heeft dekking door heel Europa.